Winkelmand

Heb jij overbodige spullen na het opruimen?

Heb jij je huis opgeruimd en zijn er spullen die jij niet meer hoeft? Veel spullen zijn nog te goed om bij de milieustraat te brengen om te laten recyclen. Het is goed als je iemand anders blij mee kunt maken met spullen waar jij op uitgekeken bent of die je niet meer nodig hebt. Zie je het niet zitten om zelf op zoek te gaan naar een nieuw thuis voor jouw overbodig geworden spullen? Breng ze bij EvenSnuffelen.

Heb je een volle schuur of garage die leeg moet?

Een volle schuur, garage, opslagruimte of zolder die om wat voor reden dan ook leeg moet? Dat kan een flinke klus zijn waar je tegenaan zit te hikken. Hoe pak je het aan en waar laat je het? Ik kan je daar over adviseren en eventueel bij helpen. En ik zorg ervoor dat alle spullen die weg mogen goed terecht komen. Bij de milieustraat als het niet anders kan, maar het liefst bij iemand anders die er nog wel plezier van zal hebben.

Moet er een woning leeggehaald worden?

Als iemand verhuist naar een kleinere woning of de bewoner van de woning is overleden, dan zijn er vaak veel spullen waar je snel van af wilt. Ik kan snel en flexibel inspelen op de situatie en de spullen voor je ophalen. Ik neem alle dozen vol spullen, lampen en kleine meubels mee. Helaas kan ik vanwege ruimtegebrek niet alle meubels kwijt in mijn opslag, maar ik kan je wel helpen alles snel kwijt te raken en er mensen blij mee te maken.

Hoe werkt het aanleveren van spullen?

Wil je jouw overtollige spullen bij EvenSnuffelen brengen, zodat ik er weer andere mensen blij mee kan maken? Super! Het begint met een telefoontje. Bel me om de situatie te bespreken en dan maken we een afspraak wanneer je de spullen komt brengen of wanneer ik naar jou kom om te doen wat nodig is. Overleg is altijd mogelijk. Vanwege mijn achtergrond als professional organizer kijk ik nergens van op en ik pak graag door. Met respect voor de spullen en voor degene van wie de spullen zijn/waren.

Wat levert het op?

Jij wilt van bepaalde spullen af en ik wil dat die spullen hergebruikt worden, dat ze terechtkomen bij mensen die ze weer met liefde gebruiken. En dat is ook nog eens goed voor onze planeet, omdat er voor tweedehands spullen geen grondstoffen nodig zijn. Dus hoe langer spullen meegaan voor ze gerecycled moeten worden, hoe beter! Verkopen, gratis weggeven, opknappen, upcyclen, dat maakt me niet uit. Als de levensduur maar verlengd wordt en er mensen blij van worden!

Roteer het scherm om deze website zo goed mogelijk weer te geven
Back To Top