Winkelmand

Heb jij overbodige spullen na het opruimen?

Heb jij je huis opgeruimd en zijn er spullen die jij niet meer hoeft? Veel spullen zijn nog te goed om bij de milieustraat te brengen om te laten recyclen. Het is goed als je iemand anders blij mee kunt maken met spullen waar jij op uitgekeken bent of die je niet meer nodig hebt. Zijn spullen nog goed bruikbaar voor anderen? Breng ze bij EvenSnuffelen.

Heb je een schuur, garage of heel huis dat leeg moet?

Een volle schuur, garage, opslagruimte of zolder die om wat voor reden dan ook leeg moet? Dat is een flinke klus. Hoe pak je het aan en waar laat je de spullen? Ik kan je daar over adviseren en eventueel bij helpen. Vanwege mijn achtergrond als professional organizer kijk ik nergens van op en ik pak graag door. Met respect voor de spullen en voor degene van wie de spullen zijn/waren. Ik zorg ervoor dat alle spullen die weg mogen goed terecht komen.

Wil je spullen aanleveren?

Wil je jouw overtollige spullen bij EvenSnuffelen brengen? Super! Bel me even. Dan maken we een afspraak wanneer je de spullen komt brengen of wanneer ik naar jou kom om te doen wat nodig is. Overleg is altijd mogelijk.

Bel 0641403772

Wat levert het op?

Jij wilt van bepaalde spullen af en ik wil dat die spullen hergebruikt worden, dat ze terechtkomen bij mensen die ze weer met liefde gebruiken. En dat is ook nog eens goed voor onze planeet, omdat er voor tweedehands spullen geen grondstoffen nodig zijn. Dus hoe langer spullen meegaan voor ze gerecycled moeten worden, hoe beter!
Ik zorg ervoor dat de levensduur van bruikbare spullen verlengd wordt en dat er (weer) mensen blij van worden!

Roteer het scherm om deze website zo goed mogelijk weer te geven
Back To Top