Winkelmand
Waarom ik doe wat ik doe

Van dromen naar doen

Toen ik klein was, riep ik al dat ik ooit een winkel wilde. Dat idee kwam steeds terug, maar werd nooit concreet. Ik werd professional organizer en ging mensen helpen hun spullen te organiseren. Er ging veel weg en zowel mijn klanten als ik vonden het belangrijk dat dat op een zo verantwoord mogelijke manier gebeurde; door het te verkopen of weg te geven zodat andere mensen er nog iets aan hebben, of door te recyclen.

Ik merkte dat het voor veel klanten moeilijk was om dit zelf te doen. Om het hen makkelijker te maken, ging ik de spullen voor hen verkopen. Van het één kwam het ander en nu is deze webshop een feit.

Weggooien is zonde

Doodzonde vind ik het, als gebruikte spullen worden weggegooid terwijl ze nog goed zijn. Wat voor de één overbodig is geworden, daar is een ander misschien juist naar op zoek. En wat voor jou oud is, is voor een ander weer iets nieuws.

Soms moet een huis leeggeruimd worden, soms zit je in tijdnood bij een verhuizing, soms heb je al zo veel aan je hoofd dat je kiest voor de makkelijke weg… Er zijn genoeg redenen te bedenken die ertoe leiden dat spullen weggegooid worden, dat begrijp ik ook. Maar het blijft zonde, dus zet ik me in voor minder verspilling. In plaats van bij de milieustraat, kun je goede spullen dus ook bij mij brengen.

Duurzaam werken

Ik bied goede tweedehands spullen (antiek, vintage, brocante) online te koop aan, zodat iemand anders er weer blij mee zal zijn. Hierdoor krijgen spullen een langer leven, hoeven we minder nieuwe spullen te kopen en dus minder grondstoffen te gebruiken. Zo dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.

Alles wat ik doe, gebeurt zo duurzaam mogelijk. De pakketjes die ik verstuur, zijn dan ook altijd verpakt in gebruikte dozen en gevuld met krantenproppen etc. Breekbare items zijn verpakt in gebruikt bubbeltjesfolie. Dat ziet er misschien niet altijd even mooi uit, maar er is niets mis mee en zo ontlast ik het milieu nog een beetje extra.

We verkopen toffe spullen
voor een interessante prijs

We geven spullen
een langere levensduur

Een betere wereld
begint bij jezelf

Roteer het scherm om deze website zo goed mogelijk weer te geven
Back To Top