Winkelmand

Wat kun je hier vinden?

EvenSnuffelen is een webshop voor tweedehands spullen, met name spullen voor in huis. Je zou het ook een online kringloopwinkel kunnen noemen. EvenSnuffelen biedt een eclectische mix van antiek, vintage en nieuwere items. Van kleine meubels tot leuke woonaccessoires en van speelgoed tot keukenbenodigdheden, je vindt hier echt van alles. Dus: ga lekker snuffelen en als er iets is, hoor ik het graag!


Reserveren, ophalen, verzenden

Reserveren

Producten kunnen maximaal één week worden gereserveerd. Dit geeft je de mogelijkheid om nog even na te denken over de aanschaf, of om langs te komen en de producten te bekijken, zonder het risico te lopen dat het product verkocht wordt aan iemand anders.

Ophalen

Gekochte producten kunnen – uitsluitend op afspraak – worden opgehaald op onderstaand adres:
Soestdijkseweg Zuid 152
3721 AH  Bilthoven
(alleen op afspraak)

Gedurende het bestelproces kom je vanzelf bij deze optie. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor het ophalen van niet-betaalde producten, moet binnen een week een afspraak worden gemaakt. Wil je iets kopen, maar kun je je bestelling niet op korte termijn op komen halen, dan vraag ik je om de betaling alvast te voldoen.

Verzenden

De verzendkosten bedragen € 6,95 binnen Nederland, naar het door jou opgegeven adres. Als je bestelling door de brievenbus past, bedragen de verzendkosten € 4,25.

Iedere dag  breng ik bestellingen naar het DHL servicepunt. Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur worden gedaan, kunnen vaak nog dezelfde dag op de post. Lukt dat niet, dan wordt het de eerstvolgende werkdag. Over het algemeen zal de aflevering een dag later plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Ik verstuur in principe alleen producten die qua formaat in een verhuisdoos passen. Is een product daar te groot voor, dan kun je het alleen afhalen. Dat staat dan ook aangegeven bij het product. Wil je meerdere producten laten bezorgen en passen deze samen niet in één pakket? Dan kan het zijn dat ik nog extra verzendkosten in rekening moet brengen. Uiteraard in overleg.

Wil je iets naar het buitenland verstuurd hebben? Informeer dan naar de verzendkosten.

Retourneren

Ik doe er alles aan om transparant te zijn over de producten die ik verkoop en aan je verwachtingen te voldoen. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat je een product wilt retourneren. Je kunt dit binnen 14 dagen na ontvangst van het product aangeven door het contactformulier op de website in te vullen. Vermeld in dit geval het factuurnummer en geef hierbij duidelijk aan welk product of welke producten je retour wilt sturen. Ik waardeer het als je ook aangeeft waarom je het wilt retourneren. Ik stuur je dan duidelijke instructies hoe je het product of de producten retour kunt sturen. Het retour sturen van producten is op eigen kosten. Binnen 14 dagen na aanmelding van je retour zal ik het verschuldigde orderbedrag terugstorten, mits ik het product reeds in goede orde retour ontvangen heb. 

Roteer het scherm om deze website zo goed mogelijk weer te geven
Back To Top