Winkelmand

Waarom ik doe wat ik doe

Van dromen naar doen

Toen ik klein was, riep ik al dat ik ooit een winkel wilde. Dat idee kwam steeds terug, maar werd nooit concreet. Ik werd professional organizer en ging mensen helpen hun spullen te organiseren. Er ging veel weg en zowel mijn klanten als ik vonden het belangrijk dat dat op een zo verantwoord mogelijke manier gebeurde; door het te verkopen of weg te geven zodat andere mensen er nog iets aan hebben, of door te recyclen.

Toch merkte ik dat het voor veel klanten moeilijk was om dit zelf te doen. Het kost tijd en moeite. Om het ze makkelijker te maken, ging ik de spullen voor hen verkopen. Van het één kwam het ander en nu is deze online kringloopwinkel een feit.

Alles wat ik doe, gebeurt zo duurzaam mogelijk: ik doe zo veel mogelijk online, ik verpak alles in gebruikte materialen, ik ga lopend of fietsend naar het postagentschap om pakketjes weg te brengen.

Weggooien kan altijd nog

Doodzonde vind ik het, als gebruikte spullen worden weggegooid terwijl ze eigenlijk nog goed zijn. Wat voor de één overbodig is geworden, daar is een ander misschien wel naar op zoek. Jij bent er zelf ook ooit blij mee geweest. En wat voor jou oud is, is voor een ander weer iets nieuws.

Soms moet een huis leeggeruimd worden, soms zit je in tijdnood bij een verhuizing, soms heb je al zo veel aan je hoofd dat je kiest voor de makkelijke weg… Er zijn genoeg redenen te bedenken die ertoe leiden dat spullen weggegooid worden, dat begrijp ik ook. Maar het blijft zonde, dus zet ik me in voor minder verspilling.

Ik bied goed tweedehands goed online te koop aan, zodat het door kan naar iemand die er weer blij van wordt. Hierdoor krijgen spullen een langer leven, hoeven we minder nieuw te kopen en dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.

Goed tweedehands goed

In mijn webshop vind je goed tweedehands goed. Ik ben open en eerlijk over mankementjes en pas daar de prijs op aan. Maar er zijn ook veel spullen die nog nieuw zijn. Die zijn wel een tijd in het bezit geweest van iemand anders – en dus tweedehands – maar nooit gebruikt (om heel uiteenlopende redenen). En daar kun jij van profiteren. Want alle spullen die ik aanbied – dus ook de ongebruikte spullen – hebben een aantrekkelijke prijs. Die kun je dus ook beter bij mij kopen, dan nieuw in de winkel.

Ik hoop dat je in de veelheid aan spullen in mijn webshop ook leuke/bruikbare spullen kunt vinden voor jezelf. Of voor de mensen om jou heen. Je bent natuurlijk altijd welkom om hen te laten weten dat EvenSnuffelen er is :-) En als je iets wilt vragen of zeggen, neem dan gerust contact met me op. Ook als het om verbeterpunten gaat. Want het kan alleen maar beter worden!

Een betere wereld begint bij jezelf

We geven spullen een langere levensduur

We verkopen toffe spullen voor een interessante prijs

Roteer het scherm om deze website zo goed mogelijk weer te geven
Back To Top